Καινοτόμες λύσεις για την επιχείρησή σας

Kaniklides

Η KANIKLIDES ιδρύθηκε το 1959 ξεκινώντας της δραστηριότητες της ως βιβλιοπωλείο με ειδίκευση στα βιβλία και γραφική ύλη.

Στη συνέχεια επεκτείνει τις δραστηριότητες της στους τομείς του χαρτιού και των φακέλων, ενώ το 2000 μετονομάστηκε σε S. KANIKLIDES (CYPRUS) LIMITED όπου ενσωμάτωσε στο δυναμικό της ένα σημαντικό αριθμό από επώνυμα προϊόντα. Σήμερα εξυπηρετεί ολόκληρη την Κύπρο με ποιοτικά προϊόντα καταφέρνοντας να γίνει από τις σημαντικότερες εταιρείες στο χώρο.   

Το 2009 κατασκεύασε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και ξεκίνησε να προσφέρει υπηρεσίες ασφαλούς Διαχείρισης Εγγράφων. Οι εγκαταστάσεις πληρούν όλες τις σχετικές προδιαγραφές ασφάλειας, συμμορφούμενες πλήρως με όλες τις νομοθεσίες περί οικοδομών και είναι πλήρως αδειοδοτημένες και πιστοποιημένες σε θέματα πυρόσβεσης.  

Το 2017 η εταιρεία εισήγαγε την πρωτοποριακή Υπηρεσία Διαχείρισης Αρχείων. Η Διαχείριση Αρχείων είναι μια από τις βασικές απαιτήσεις για συμμόρφωση με τον Κανονισμό EΕ 2016/679 – General Data Protection Regulation (GDPR), καθώς και υπηρεσίες Data Protection Officer (DPO).

Είναι η μοναδική Εταιρεία Διαχείρισης Εγγράφων και αρχείων στην Κύπρο και Ελλάδα – ίσως και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο – με 8 σχετικές Πιστοποιήσεις ISO και SOC II. Είναι παράλληλα μέλος ενος πολύ σημαντικού οργανισμού, του IRMS (Information and Records Management Society) του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η KANIKLIDES διαγράφει μια δυναμική πορεία η οποία χαρακτηρίζεται από σταθερή αύξηση του κύκλου εργασιών της καθώς και τη συνεχή επέκταση των δραστηριοτήτων της. Η άριστη φήμη, η επαγγελματική συνέπεια και η αφοσίωση στους πελάτες μας σε συνδυασμό με άρτια επιστημονική κατάρτιση και υποδομή, δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις και δίνουν τα εχέγγυα για την επιτυχή υλοποίηση όλων των έργων που αναλαμβάνουμε και την βέλτιστη εξυπηρέτηση όλων των πελατών μας.

Scroll to Top